Uber uns

In Nederland werken ongeveer 7 miljoen werknemers bij zo’n 500.000 bedrijven. Jaarlijks krijgen 230.000 werknemers een arbeidsongeval, ruim 600 slachtoffers per dag. Een derde van deze slachtoffers kan door hun ongeval (tijdelijk) niet meer werken. Tachtig tot negentig keer per jaar valt er een dodelijk slachtoffer. Dat zijn bijna 2 doden per week. Veel van deze ongevallen zijn terug te voeren op gebrek aan kennis en inzicht in de risico’s Om ongevallen te voorkomen en kosten te besparen is:

VEILIGHEID

EEN EERSTE VEREISTE

OOK VOOR UW BEDRIJF

COVW is een klein bedrijf gevestigd in Geleen( Provincie Limburg) en adviseert MKB bedrijven op het gebied van veiligheid, en dan met name door middel van het begeleiden in invoeren van het veiligheidsysteem VCA, VCU. Maar ook met de invoering van het kwaliteit managementsysteem ISO 9001 of met het opstellen van uw risico inventarisatie kunnen wij u terzijde staan. Ook voor het opleiden van uw personeel bent u bij ons op het juiste adres.
Moeilijk lerende:
De bestaande VCA-opleidingen zijn voor veel mensen die moeilijk leren onvoldoende toegankelijk gebleken. Het officiële diploma VCA is hierdoor nauwelijks bereikbaar binnen een redelijke opleidingstijd. Deze mensen zijn vooral visueel ingesteld en missen de nodige leesvaardigheid . Daarom hebben ze behoefte aan meer persoonlijke methode die op henzelf is afgestemd. Informeer naar de mogelijkheden.
Onze visie is dat iedere werknemer na zijn werk veilig en gezond huiswaarts wil keren. Daarom is veilig werken cruciaal, hiermee is een ieder gediend. Wij staan u graag terzijde, neem vrijblijvend contact met ons op

Velen maken reeds gebruik van onze diensten welke gebruik maken van onze opleidingen en training zoals:

VCA Basis / VOL / VIL

Hijsbewijzen (TCVT)

Vork / Reachtruck

Flensmonteur

Veilig hijsen

Hoogwerker

Verreiker

Met COVW als partner gaat u veiliger de toekomst tegemoet!

VCA examen

Wij bieden ook mogelijkheden om VCA Opleidingen & Online trainingen te doen in andere native talen.

Adres

Burgemeester Lemmensstraat 260
6163 JT Geleen
Mob: +31-(0)610108243
E-mail:info@covw.nl