Over ons

Per dag vinden er in Nederland ongeveer 800 arbeidsongevallen plaats en overlijden en per week twee personen door een ongeval op het werk. Ongevallen brengen ook hoge kosten met zich mee, zo kost een arbeidsongeval gemiddeld zesduizend euro. Veel van deze ongevallen zijn terug te voeren op gebrek aan kennis of inzicht in de risico’s Om ongevallen te voorkomen en kosten te besparen is:
VEILIGHEID
EEN EERSTE VEREISTE
OOK VOOR UW BEDRIJF

COVW is een landelijk opererend bedrijf dat zich toelegt op deze veiligheid en dan met name het invoeren en begeleiden van het VCA en VCU veiligheidssysteem bij het midden en kleinbedrijf. Maar ook de daaraan gerelateerde VCA- opleidingen is een specialiteit van ons en hebben wij de benodigde cursussen in ons pakket.

Velen maken reeds gebruik van onze diensten, en daar wij landelijk opereren en op zo’n twintig plaatsen in Nederland regelmatig cursussen organiseren mogen wij bedrijven als: Randstad Nederland,Collé Rental & Sales en Beatsen Groep tot onze klanten rekenen welke gebruik maken van onze opleidingen en training zoals:

VCA Basis / VOL / VIL
Hijsbewijzen (TCVT)
Vork / Reachtruck
Flensmonteur
Veilig hijsen
Hoogwerker
Verreiker

Met COVW als partner gaat u veiliger de toekomst tegemoet!

VCA examen

Wij bieden ook mogelijkheden om VCA Opleidingen & Online trainingen te doen in andere native talen.

Adres

Burgemeester Lemmensstraat 260
6163 JT Geleen
Mob: +31-(0)610108243
E-mail:info@covw.nl